Blixer 10E, 2 rychlosti
Popis
- vhodný pro přípravu kašovité stravy v nemocnicích, kojeneckých ústavech, ÚSP, jeslích s max. denní kapacitou do 200 porcí
Speciální typ kutru, který kombinuje funkci mixéru a kutru a umožňuje:
- díky speciálnímu noži a stíracímu rameni víka i nádoby dokonalé rozmělnění surovin
- snadnou přípravu mixovaných jídel ze syrových nebo vařených surovin – v tekuté, polotekuté a kašovité formě
- realizaci pokrmů se změněnou strukturou podávané individuálně ve zdravotnických zařízeních
- přípravu chuťovek, předkrmů, zákusků, šlehaných krémů, emulzí nebo i specialit
MOTOROVÝ BLOK
- indukční motor
- asynchronní motor pro profesionální použití zaručující delší životnost a spolehlivost stroje; tichý chod motoru bez jakýchkoliv vibrací, motor nevyžaduje žádnou údržbu
- nerezová hřídel
- magnetický bezpečnostní systém, zajišťující při nesprávném sesazení zařízení nebo v momentu otevření víka zastavení, popř. nespuštění blixeru
- 2 regulace rychlosti
- pulsní tlačítko pro lepší kontrolu konzistence a větší přesnost zpracování
- kryt motorového bloku je kovový
NÁDOBA BLIXERU
- odnímatelná nádoba z nerezu s ergonomickým držadlem
- stírací zařízení složené ze stěrek víka a stěrky nádoby, snadno rozebíratelné
- průhledné polykarbonátové víko vybavené rukojetí a otvorem umožňuje přidávání dalších ingrediencí v průběhu sekání
Standardní vybavení:
- nerezová nádoba
- stírací zařízení víka a nádoby
- nůž s jemným zubatým ostřím – umožňuje dokonalé rozmixování syrových nebo vařených surovin až do kašovité konzistence
Lze doobjednat:
- nůž s hrubým zubatým ostřím
Napětí | 400 V |
Příkon | 2600 W |
Počet ot/min | 1500/3000 |
výkon | 10-33 porcí |
Jednoráz.zpracovávané množství: | 10 - 33 porcí/1 porce 200 g |
Objem nádoby blixeru | 8 l |
Nádoba blixeru | nerez |
Motorový blok | kovový |
Pulsní tlačítko | ano |
timer | ano |
Rozměry (šxhxv) | 315 x 545 x 680 mm |
Hmotnost | 42 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.