Blixer stolní 4 A - 400 V
Popis
- Vhodný pro přípravu kašovité stravy v nemocnicích, kojeneckých ústavech, ÚSP, jeslích s max. denní kapacitou do 50 porcí.
Speciální typ kutru, který kombinuje funkci mixéru a kutru a umožňuje:
- díky speciálnímu noži a stíracímu rameni víka i nádoby dokonalé rozmělnění surovin,
- snadnou přípravu mixovaných jídel ze syrových nebo vařených surovin – v tekuté, polotekuté a kašovité formě,
- realizaci pokrmů se změněnou strukturou podávané individuálně ve zdravotnických zařízeních,
- přípravu chuťovek, předkrmů, zákusků, šlehaných krémů, emulzí nebo i specialit.
MOTOROVÝ BLOK
- indukční motor
- asynchronní motor pro profesionální použití zaručující delší životnost a spolehlivost stroje; tichý chod motoru bez jakýchkoliv vibrací, motor nevyžaduje žádnou údržbu,
- nerezová hřídel,
- magnetický bezpečnostní systém, zajišťující při nesprávném sesazení zařízení, nebo v momentu otevření víka zastavení, popř. nespuštění blixeru,
- 2 regulace rychlosti.
- Pulsní tlačítko pro lepší kontrolu konzistence a větší přesnost zpracování.
- Kryt motorového bloku je kovový.
NÁDOBA BLIXERU
- Odnímatelná nádoba z nerezu s ergonomickým držadlem.
- Stírací zařízení složené ze stěrek víka a stěrky nádoby, snadno rozebíratelné.
- Průhledné polykarbonátové víko vybavené rukojetí a otvorem umožňuje přidávání dalších ingrediencí v průběhu sekání.
Standardní vybavení:
- nerezová nádoba,
- stírací zařízení víka a nádoby,
- nůž s jemným zubatým ostřím – umožňuje dokonalé rozmixování syrových nebo vařených surovin až do kašovité konzistence
Lze doobjednat:
- nůž s hrubým zubatým ostřím
Napětí | 400 V |
Příkon | 1000 W |
Počet ot/min | 1500/3000 |
Výkon | 10-50 porcí |
Jednoráz.zpracovávané množství: | 0,4 - 3 kg |
Jednoráz.zpracovávané množství | 2 - 15 porcí/1 porce 200 g |
Objem nádoby blixeru | 4,5 l |
Nádoba blixeru | nerez |
Motorový blok | kovový |
Pulsní tlačítko | ano |
Rozměry (šxhxv) | 240x330x480 mm |
Hmotnost | 14 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.